için kaldı

Riot Games’ten dev bağış organizasyonu

Oyun ve espor ekosisteminin en büyük temsilcilerinden Riot Games, kurumsal sosyal sorumluluk alanında önemli bir girişimde bulunarak kâr amacı gütmeyen Riot Games Toplumsal Etki Fonu'nu hayata geçirmişti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Riot Games’ten dev bağış organizasyonu

Riot Games’in Karma adını verdiği program kapsamında, 12 Aralık 2019 - 13 Ocak 2020 tarihleri arasında, "Şafakgetiren Karma” kostümünden elde edilen gelirlerin tamamı Toplumsal Etki Fonu’na aktarılacak ve toplanan miktar oyuncuların karar vereceği hayır kurumlarına bağışlanacak.

Riot Games, küresel anlamda etki oluşturmak amacıyla, kâr amacı gütmeyen kuruluşu Riot Games Toplumsal Etki Fonu'nu hayata geçirdiğini duyurmuştu. Karma adı verilen bu programla birlikte, oyuncular tarafından seçilen hayır kurumları da dahil olmak üzere, dünyanın dört bir yanındaki hayır kuruluşlarına önemli miktarlarda bağış ve yatırım yapılması hedefleniyor. Bu kapsamda Şafakgetiren Karma kostüm gelirlerinin tamamı Riot Games Toplumsal Etki Fonuna bağışlanacak. Sonrasında ise oyuncular, Riot Games Toplumsal Etki Fonu'yla dünya çapında desteklemek istedikleri amacı ve kuruluşu seçebilecek.

Gelirlerinin tamamının bağışlanacağı içerikler şu şekilde:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER