"Evde sakın kilo almayın"

Merkez Hakem Kurulu’ndan çalışmalarını evde sürdüren hakemlere uyarı:

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Evde sakın kilo almayın"

MHK, koronavirüs salgını nedeniyle Hakem Gelişim Programı’nda değişikliğe gitti ve ‘Videotest’ ile çalışmalara başlandı. Bununla birlikte eğitim ve fiziksel gelişim alanındaki çalışmalarına evlerinde devam eden hakemlere ikazlarda bulunuldu.

Koronavirüs nedeniyle liglere verilen arada hakemler de futbolcular gibi hem eğitim hem de fiziksel çalışmalarını evlerinde sürdürüyor. MHK salgın nedeniyle Hakem Gelişim Programları’nda değişikliğe giderken konuyla ilgili TFF’den şu açıklama yapıldı: Uzaktan eğitim ve e-öğrenme çalışmaları kapsamında, ‘Akademim’ adlı e-Öğrenme Platformu, MHK gereksinimlerine göre uyarlandı ve tüm Üst Klasman Hakem, Yardımcı Hakem ve Gözlemcilere gönderilen Videotest ile çalışmalara başlandı. Çalışmalar, ara devam ettiği sürece haftalık olarak sürecek.

Hakemlerin fiziksel durumlarını korumak, idmanları sürdürebilmelerini sağlamak ve nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatabilmek amacıyla hazırlanan özel idman ve beslenme programları tüm klasmanlardaki hakemlere gönderildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER