için kaldı

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'de son 4 maçında 10 puan aldı

Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 mağlup eden Yukatel Denizlispor, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde çıktığı 8 maçta 13 puan topladı ve yenilmediği son 4 müsabakada 10 puanlık performans sergiledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yukatel Denizlispor, Süper Lig'de son 4 maçında 10 puan aldı

Süper Lig'e 9 yıl aradan sonra teknik direktör Yücel İldiz'le başlayan Yukatel Denizlispor, 7. haftadaki 5-1'lik BtcTurk Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından İldiz'le yollarını ayırdı. İldiz yönetiminde 7 maçta 8 puan toplayan yeşil-siyahlı ekip, daha sonra takımın başına Mehmet Özdilek'i getirdi.

Özdilek yönetiminde son olarak dün Trabzonspor'u 2-1 yenerek 8. lig maçını geriden bırakan Denizli temsilcisi, bu müsabakalarda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Bu karşılaşmalar sonunda puanını 21'e çıkaran Yukatel Denizlispor, 15. haftayı 21 puanla 9. sırada tamamladı.

Yeşil-siyahlı ekip, yenilmediği son 4 haftada ise 10 puan elde etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER