F.Bahçe'den G.Saray'a yılın transfer çalımı!

Son iki sezondur şampiyonluk yarışından uzak kalan ve gelecek sezon durumu tersine çevirmek isteyen Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için düğmeye bastı. Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray'ın da istediği yıldız futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

GASTE24 GASTE24
F.Bahçe'den G.Saray'a yılın transfer çalımı!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopan, Ziraat Türkiye Kupası'na da havlu atan Fenerbahçe'de gözler gelecek sezona çevrildi.

Şampiyonluk hasretine son verecek bir kadro kurmayı planlayan sarı-lacivertliler, listesine aldığı isimlerle temaslarını sıklaştırdı.

Süper Lig'de yabancı sayısının kademeli olarak düşürüleceğini açıklanmasının ardından yerli yıldızlara yönelen Kanarya, birçok Türk futbolcuyla görüşmelere başlamıştı.

Haberin devamını görmek için tıklayın

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER