Erdoğan'dan 'darbe' söylentilerine sert yanıt

Yeni darbe girişimi iddialarına ilişkin lüzumsuz ve gereksiz bir gündem olduğunu belirten AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerlendirmelerini aktardı.

POSTA POSTA
Erdoğan'dan 'darbe' söylentilerine sert yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik milletvekilleriyle buluşma sonrası yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı kapsamlı bir değerlendirme yaptı" dedi.

 Yunanistan Cumhurbaşkanı'na tepki gösteren Çelik, Pavlopulos'un ırkçı bir yaklaşımda bulunduğunu belirterek, "Tarihsel gerçekçiliği değiştirmeye güçleri yetmez" dedi.

Uygur Türklerine yönelik şiddete değinen Çelik, "Kaygı duyuyoruz,, Türkiye'den resmi heyet gidecek" açıklamasını yaptı.

Rusya'daki İdlib görüşmeleriyle ilgili son dakika açıklaması yapan Sözcü Çelik, "Soçi Mutabakatanı'nın önemi vurgulandı. İnsani felaketin önlenmesi için zorunlu bir yaklaşımdır. Heyet dönünce kapsamlı bir rapor verecek" dedi.

 CHP'deki İş Bankası hisseleriyle ilgili, "Atatürk'ün vasiyetine uyulmadı. Atatürk hepimizin ortak değeri. Atatürk'e ait her değeri devlet değerlendirmeli" açıklamasını yaptı.

"Cumhurbaşkanımızın değerlendirmesini aktarayım size"

Yeni darbe girişimi iddialarına ilişkin lüzumsuz ve gereksiz bir gündem olduğunu belirten Çelik, "Cumhurbaşkanımızın değerlendirmesini aktarayım size... Bütün bu gündemlerin Türkiye'yi ana hedeflerinden saptırmaya yönelik olduğu. Devlet kurumları demokrasiye bağlılıklarını göstermiştir. Demokrasiye bağlı büyün kurumlarımız uyanık. " dedi.

Bahçeli'den İYİ Parti'deki istifalarla ilgili açıklama: İyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER