İran Dışileri Bakanı Zarif'in 'kırık kalp'li özrüne tepki!

İran'dan düşürülen Ukrayna uçağıyla ilgili "İnsani hata sonucu hava savunma sistemi tarafından yanlışlıkla düşürüldü" açıklaması geldi. Açıklamayı duyuran  İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif üzgün olduklarını kırık kalp emojisiyle paylaştı. Zarif'in yaşanan trajediye bu emojiyi eklemesi sosyal medyada tepki aldı. Twitter kullanıcılarından bazıları "Kalbini al Zarif" diye yorum yaptı. 

F5HABER F5HABER
İran Dışileri Bakanı Zarif'in 'kırık kalp'li özrüne tepki!

Ruken Canan Ruken Canan

İran'da düşen ve 176 kişiye mezar olan Ukrayna uçağıyla ilgili dünyanın beklediği açıklama bu sabah geldi. İran Genelkurmay Başkanlığı, Ukrayna Havayollarına ait yolcu uçağının yanlışlıkla düşürüldüğünü açıkladı.

Ruhani "Bu, kolayca bir kenara bırakılacak mesele değildir bu affedilemez yanlışın sorumluları hakkında yasal işlem yapılmalıdır" dedi.

KIRIK KALP EMOJİLİ ÖZÜR!

Uçağın düşürülmesiyle ilgili ABD'yi suçlayan İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, sosyal medya hesabından "Üzüntülü bir gün. Silahlı kuvvetlerin soruşturmasının ilk sonucu: ABD'nin maceracılığından kaynaklı kriz anında yapılan insani hata, faciaya yol açtı. Çok pişmanız. Halkımızdan, kurbanların ailelerinden ve etkilenen tüm milletlerden özür dileriz." açıklamasını kırık kalp emojisiyle paylaştı. 

TEPKİ ALDI

Sosyal medyada tepki çeken emojili paylaşıma çok sayıda yorum yapıldı. Kullanıcılardan kimi "Kalbini al Bay Cevad Zarif" derken kimi de "Beceriksizliğiniz sınır tanımıyor" dedi. 

SONRAKİ HABER