Zalim İstanbul 32. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? Zalim İstanbul 30. bölümde neler oldu?

Zalim İstanbul 29. Bölümde Cenk ve Nedim'in kardeş olduğu ortaya çıktı! Tüm gemileri yakan Nedim, Agah'ın karşısına geçip beklenen konuşmayı yaptı. Artık onun yanında değil, karşısında olduğunu söyledi. Karaçay Köşkü için sıkıntılı zamanlar devam etmektedir. Zalim İstanbul 31. bölümde buzhanede kapalı kalan Cenk ve Cemre'ye ne olacağını hep beraber göreceğiz. Zalim İstanbul 32. bölüm fragmanı için aramalar başladı. Zalim İstanbul 32. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

POSTA POSTA
Zalim İstanbul 32. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? Zalim İstanbul 30. bölümde neler oldu?

Zalim İstanbul 31. bölümde; Cenk ve Cemre hayatta kalabilmek için direnirken, Cenk son anlarında Cemre’ye gerçekleri itiraf eder. Nedim’in son anda gelen kahramanca hamlesi ise, hem Cenk hem de Cemre için ikinci bir şans doğurur.

Agah, Cemre’yi kaçıranları yakalatmıştır. Adamları sorguya çekerken okların Şeniz’i göstermesi an meselesidir. Öte yandan Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğu gerçeğini ikisine de söylemeye kararlıdır. Şeniz, Cemre’nin hiç beklemediği anda onu sevdikleriyle vurmaya hazırlanmaktadır. Cenk ise, Cemre’yi bir kez daha kaybetmemeye kararlıdır ve Cemre'yi şaşkına çevirecek bir hazırlık içindedir.


Zalim İstanbul 32. bölüm fragmanı için aramalar başladı ancak ne zaman yayınlanacağını henüz bilemiyoruz.

Zalim İstanbul 32. bölüm fragmanı yayınlandığı an yeni bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER