için kaldı

Filiz’ini yolcu etmeye gelemedi

25. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın eşi Filiz Büyükanıt (76), dün törenle son yolculuğuna uğurlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Filiz’ini yolcu etmeye gelemedi

Bir süredir kanser tedavisi gören Filiz Büyükanıt için Üsküdar Selimiye Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine yoğun bakımda tedavisi süren Yaşar Büyükanıt katılamadı. Taziyeleri, “Babamı yormamak için cenazeye getirmedik” diyen kızları Bengü Caymaz, eşi Ercan Caymaz ile torunları Bengisu ve Sarp Anıt Caymaz kabul etti.

Filiz’ini yolcu etmeye gelemedi - Resim : 1

DUYGUSAL MESAJ

“Canımız; her şeyimiz çok sevdin çok sevildin. Senin kadar özel bir insan bu dünyaya gelmedi. Hep bizimle kalbimizde olacaksın. Seni asla unutmayacağız. Işıklar içinde uyu. Huzurla uyu” ifadelerinin yer aldığı ilan veren Büyükanıt Ailesi cenazeye çelenk gönderilmemesini, Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunulmasını istedi. İsteğe uyuldu ve törene az sayıda çelenk geldi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER