için kaldı

HDP'den CHP'ye çağrı: Gizlemeyelim!

İYİ Parti'deki istifalar ve siyasette yeni blok tartışmaları sürerken HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'dan, kapalı kapılar ardında ittifak yaptığı CHP'ye çağrı geldi. Pervin Buldan, "Şeffaf olmalı, açık olmalı, birlikte görüntü vermeli ve hiçbir şeyden korkmamalı. CHP'nin çekingenliğinden çıkması gerek. Cesarete ihtiyaç var bence" dedi.

GASTE24 GASTE24
HDP'den CHP'ye çağrı: Gizlemeyelim!

CHP'nin kapalı kapılar ardında ittifak yaptığı. kongreye hazırlanan HDP'de Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, CHP'ye ittifakı resmileştirme teklifinde bulundu. 

Yeni Şafak'ın haberine göre; Pervin Buldan verdiği bir röportajda, "Yeni ittifakların olması gerektiğini savunan bir partiyiz. Şeffaf olmalı, açık olmalı, birlikte görüntü vermeli ve hiçbir şeyden korkmamalı. CHP'nin çekingenliğinden çıkması gerek. Cesarete ihtiyaç var bence. Biz kadınlar olarak tiyatro oyununda birlikte bu görüntüyü verdik, bu cesareti gösterdik. Bu cesareti herkesin göstermesi gerek. Bir daha ki seçimlerde daha açık daha şeffaf birlikteliklere ihtiyaç olacağını düşünüyorum" mesajı gönderdi.

Çağrıya CHP'den gelecek cevabı merak ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER