için kaldı

Koronada henüz zirveyi görmedik

Hürriyet’in sorularını yanıtlayan İtalya Ankara Büyükelçisi Massimo Gaiani, İtalya’da salgında hafif bir düşüş görüldüğünü belirterek “(Vakalarda) Henüz zirveye ulaşmadık, ancak rakamlar bize yakında oraya gidebileceğimiz ve önlemlerimizin işe yaradığına dair umut veriyor” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Koronada henüz zirveyi görmedik

COVID-19 salgınının en kötü vurduğu Avrupa ülkesi olan İtalya’ya, Türk halkı ve kurumlarının gösterdiği dayanışma için çok minnettar olduklarını söyleyen İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Massimo Gaiani, bu kriz döneminde gönderdiği yardımlarla Türk devletinin, ülkesi için değerli ve kilit bir ortak olduğunu kanıtladığını belirtti. Hürriyet’e salgının İtalya’daki gidişatıyla ilgili bilgi veren Gaiani, “Henüz zirveyi görmedik” dedi.

ACİL SERVİSE BASKI AZALDI

* İtalya’da salgının son durumu nasıl?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER