Quick Sigorta’ya iki ödül

Amerika’da Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından her yıl düzenlenen International Hermes Creative Awards 2020’den, bu yıl Quick Sigorta’ya iki ödül birden geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Quick Sigorta’ya iki ödül

Quick Sigorta’nın sigortacılığı tabana yaymak üzere gerçekleştirdiği, Anadolu’nun her karışını ziyaret ettiği QTruck projesi “Basılı Yayın – Yaratıcı Medya” kategorisinde; müşterilerin acil durumlarda birçok hizmetten hızlıca yararlanabilmesi için geliştirdiği “Hayat bazen parmağınızın ucundadır” sloganlı Quick Mobil uygulaması ise “Elektronik Medya / Sosyal Medya / İnteraktif Medya – Mobil Bilgi Deneyimi” kategorisinde ödül aldı. Böylelikle Quick Sigorta iki “Altın Ödül”ün birden sahibi oldu.

QTruck çok ses getirmişti

Dijital sigortacılık deneyimini herkese yaşatmak isteyen Quick Sigorta, etkinlik ve tanıtım tırı QTruck ile 2019’da yaz boyunca Anadolu’yu dolaştı ve birçok etkinliğin odak noktası haline gelmeyi başardı. Ziyaret için bulunduğu yerlerde sigortalılar, acenteler, motosiklet kullanıcıları ve yerel yöneticiler tarafından da ziyaret edilerek ilgi odağı haline gelen QTruck, dolaştığı şehirlerde çeşitli sürprizlerle sigortacılığı tanıtmasının yanı sıra birçok festival ve etkinliğe de sponsor oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER