Kızıl Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır? Akar Mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

Kızıl ve kahve tonları kadınları en çok tercih ettiği saç renkleri arasında. Oldukça popüler olan bu göz alıcı renklerin birleşimi ise daha çok ilgi uyandırıyor. Birçok ünlü ismin de tercih ettiği bu saç rengini kataloglarda ve dergilerde inceleyenler acaba bana da yakışır mı? Demekten kendini alamıyor. İşte kızıl kahve saç rengi ile merak edilen tüm bilgileri sizler için derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kızıl Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır? Akar Mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

Kızıl kahve saç rengi, günümüzde satış rakamları en yüksek boya renklerinden biri. Kızıl ve kahvenin harmanlanması ile ortaya çıkan bir renk. Kızıl ve kahve renklerin birbirleri ile olan uyumlarının bir yansımasıdır.

Kızıl Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Genellikle esmer tenlilere yakıştığı gözleniyor. Esmer tenlilere ayrı bir hoşluk ve çekicilik kattığı söylenilen kızıl kahve saç rengi, kahverengi saçın üzerinde güneş ışığı gibi parlaklık ve ışıltı veren kızıl tonların birleşimidir. Göz rengini daha açık gösteren bir saç rengi olan kızıl kahve, ela ve kahverengi gözler daha çok vurgulayarak ortaya çıkarmaktadır. Özellikle esmer tenli kişilerin, göz renklerini ve yüz hatlarını öne çıkarmaları için bu rengi kesinlikle denemeleri uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER