ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler!

Virginia Delegeler Meclisinde konuşan ABDli politikacı Mark Sickles, firari FETÖcüler Adem Yavuz Arslan ve FETÖ'nün yayın organı Zaman'ın eski yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici'yi mecliste cesur gazeteciler olarak tanıttı. Meclistekiler ise FETÖ'cüleri alkış yağmuruna tuttu.

VATAN VATAN
ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler!

ABD'nin Virginia eyaleti Delegeler Meclisinde Çarşamba günü düzenlenen oturumda konuşan Demokrat Parti Üyesi Delege Mark D. Sickles, Fairfax kentindeki Amerikan Türk Dostluk Derneği'nden arkadaşları olarak tanıttığı Adem Yavuz Arslan ve Abdülhamit Bilicinin sürgün edilmiş medya çalışanları olduğunu söyledi.   Konuşmasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasına ve bu iki FETÖcünün neden soruşturma geçirdiği ve firar ettiğine değinmeyen Sickles, Arslan ve Biliciyi soruşturma geçirmiş, vatansızlar diye tanımladı   ABDli Sickles, "Bu cesur gazetecilerin yanındayım, Türkiye'de basın özgürlüğünün olmayışının farkındalığını arttırma çabalarını alkışlıyorum. Umarım sizde onlara hoş geldiniz dersiniz" diye konuştu.   Sicklesin konuşmasından sonra Arslan ve Bilici ayağa kalktığı ve meclistekilerin ise FETÖcüleri alkış yağmuruna tuttuğu görüldü.   Zaman gazetesinin eski yönetici ve yazarlarına yönelik yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aranan Abdulhamit Bilici, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ABDye firar etmiş; ABDde katıldığı etkinliklerde terör örgütü FETÖye methiyelerde bulunarak darbe girişimini masum göstermeye çalışmıştı.   14.Ağır Ceza Mahkemesindeki Dink davası sanığı ve hakkında yakalama kararı olan ve ABDye firar etmiş olan FETÖcü Adem Yavuz Arslan da sosyal medya hesabından örgütü savunarak ABDde katıldığı programlarda Türkiye aleyhinde propaganda konuşmaları yapıyor; sosyal medya hesaplarından mesajlar yayınlıyor.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER