Ağır yaralanmasına neden olduğu polise çarpıp kaçan sürücü anbean kameralarda

İzmir'in Buca ilçesinde, evinden çöp atmak için çıkan polis memuru Kaan Aydın, sokakta yürüdüğü sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Sürücünün olay yerinden kaçtığı kaza anı ise bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ağır yaralanmasına neden olduğu polise çarpıp kaçan sürücü anbean kameralarda

Kaza, 7 Mayıs Perşembe günü saat 16.30 sıralarında Buca ilçesi 220 sokakta meydana geldi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen Kaan Aydın, çöp atmak için dışarıya çıktı. Aydın, sokak üzerinde yürüdüğü sırada sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 35 AGP 605 plakalı otomobil, arkasından gelerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle Aydın, havaya savrularak yere düştü. Araç sürücüsü ise hızla olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada ağır yaralanan polis memuru Aydın'ı ambulansa alarak Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne sevk etti. Aydın'ın yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, meslektaşı olan Kaan Aydın'a çarpan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER