için kaldı

Trabzonspor'da Gaston Campi, çift kupa hedefliyor

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gaston Campi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşmak istediklerini, bunu başarabilecek güçte ve kalitede olduklarını belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor'da Gaston Campi, çift kupa hedefliyor

Campi, Trabzonspor dergisindeki röportajında, iyi bir takımda olduğunu, böyle iyi oyunculardan kurulu büyük bir takımda süre alabilmenin, yer edinebilmenin kolay olmadığını aktararak, "Son maçlarda bunu sağlayabildiğimi düşünüyorum. Ancak ben bireysel hedefler yerine takımın hedeflerini düşünüyorum. Hem kupa hem de ligde çok önemli yerlerdeyiz. İki kulvarda da kupayı kazanmayı istiyorum. Bunu başarabilecek güçte ve kalitedeyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Ligi ve kupayı ayrı değerlendirilebileceğini kaydeden 28 yaşındaki savunma oyuncusu, "Kupa biraz daha stratejik bir kulvar. Burada maçları genelde 180 dakika olarak değerlendiriyorsunuz. Ligde ise maç maç ilerliyorsunuz. Biz bugüne kadar hep böyle geldik, böyle de devam ediyoruz. Çünkü adım adım ilerlemek yerine önünüze uzun vadeli hedefler koyduğunuzda bunu gerçekleştirmek zor olabiliyor. Oynadığımız her maçı kazanmak istiyoruz. Kazanamasak bile kaybetmek istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Campi, teknik direktör Hüseyin Çimşir'in transferinde en etkili isim olduğunu bildiğini vurgulayarak, "Buraya gelmemde büyük emek harcadı. Takımın kazanabileceğini, büyük maçları büyük skorlarla kazanabileceğimizi, önemli başarılar elde edebileceğimizi bize inandırabilen birisi. Teknik heyetimiz de çok donanımlı. Bir başarı elde edeceksen eğer bunu ancak hep birlikte yapabiliriz. Teknik heyetimizin bu konuda bize inanılmaz katkısı var." şeklinde görüşlerini aktardı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER