Mehmetçik'ten önce tehlikeyi yok ediyor! 'Kargu-2'nin yeni teslimatları yapıldı'

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) terörle mücadelenin önemli unsurlarından olan Kargu-2'nin yeni teslimatlarının güvenlik güçlerine yapıldığını duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mehmetçik'ten önce tehlikeyi yok ediyor! 'Kargu-2'nin yeni teslimatları yapıldı'

SSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Terörle mücadelenin önemli unsurlarından olan Kargu-2'nin yeni teslimatları güvenlik güçlerimize yapıldı" denildi.

Üzerlerinde patlayıcı taşıyabilen Kargu-2 drone'lar, asimetrik terör operasyonlarında ve asimetrik savaşlarda, özellikle terör açısından veya tehdit açısından riskli bölgelerdeki tehditleri algılayıp, Mehmetçik girmeden önce bertaraf edebiliyor.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Terörle mücadelenin önemli unsurlarından olan Kargu-2’nin yeni teslimatları güvenlik güçlerimize yapıldı. <a href="https://t.co/wNCAkm0sJs">pic.twitter.com/wNCAkm0sJs</a></p>&mdash; SSB (@SavunmaSanayii) <a href="https://twitter.com/SavunmaSanayii/status/1246346659673575426?ref_src=twsrc%5Etfw">April 4, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER