6 bin kişilik koro

Cengiz Kurtoğlu ile Hakan Altun, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi. Yaklaşık 6 bin kişinin ikiliyi izlemeye geldiği konserde ünlü isimler de vardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
6 bin kişilik koro

Arabesk müziğin sevilen isimleri Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun, önceki akşam Poll Production organizasyonu Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

Konseri yaklaşık 6 bin kişi izledi. Konsere gelenler arasında Berfu-Eser Yenenler, Nurdan-İbrahim Büyükak, Celil Nalçakan, Oğulcan Engin, Yavuz Seçkin, Cengiz Kurtoğlu’nun eşi Fatma Kurtoğlu ve oğlu Orçun Kurtoğlu da vardı.6 bin kişilik koro - Resim : 1Üç saate yakın sahnede kalan ikili, geçmişten bugüne sevilen şarkılarını söyledi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurtoğlu ile Altun, “Biletlerin tükenmesine alıştık. O da karşılıklı bir gönül köprüsü. Allah razı olsun bütün gönül dostlarımızdan. Harbiye Açıkhava gerçekten İstanbul’un en güzel müzik mabedi. Promosyon bilet dağıtmakla, otobüslerle adam getirmekle olmaz bu işler. Burada şarkı söylemek çok ayrıcalıklı bir şey. Allah bize nasip ettiği için çok mutluyuz” diye konuştu.

6 bin kişilik koro - Resim : 2

İbrahim-Nurdan Büyükak   -  Eser-Berfu Yenenler

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER