için kaldı

Japonya'da corona virüse bağlı ölü sayısı 116'ya yükseldi

Japonya'da korona virüsü(corona virüs) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 116'ya, ülkedeki toplam vak'a sayısı ise 5 bin 694'e yükseldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Japonya'da corona virüse bağlı ölü sayısı 116'ya yükseldi

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve pandemi (küresel salgın) haline gelen korona virüsü Japonya'da 3 kişinin daha hayatını kaybetmesine neden oldu. Böylelikle 11'i daha önce karantina altına alınan Diamond Princess adlı geminin yolcularından olmak üzere ülkedeki virüs kaynaklı ölümlerin sayısı 116'ya yükseldi.

Vak'a sayısındaki artış sürüyor

Japonya Sağlık Bakanlığı ve yerel hükümetlerin verilerine göre ülkedeki toplam vak'a sayısı ise 5 bin 694'e ulaştı. Daha önce karantinaya alınan Diamond Princess adlı geminin yolcu ve mürettebatından enfekte olan 712 kişi dışında Japonya'nın farklı eyaletlerinden 4 bin 982 kişiye korona virüsünün bulaştığı açıklandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER