Alanya'da koronavirüsü yenen kadın, taburcu oldu

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, koronavirüse yakalanarak özel hastanede tedaviye alınan Sevim Altınok (37), tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alanya'da koronavirüsü yenen kadın, taburcu oldu

Alanya'da Sevim Altınok, yaklaşık 2 ay önce yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle ilçedeki özel hastaneye gitti. Hastanede tedaviye alınan Altınok'un, covid-19 testi pozitif çıktı. Altınok, iki aylık tedavisi sonucu bugün yapılan son testinin negatif çıkmasıyla taburcu edildi. Tedavisi sona eren Altınok, tedbir amaçlı 14 gün evinde karantinada kalacak.

Yaşadığı süreci anlatan Altınok, "2 aydır çok kötüydüm. Öksürük ve ateşle hastaneye geldim. Daha sonra testlerim pozitif çıktı. Korona tedavisine başlandı. Karantina altındaydım. Odama kimse alınmadı. Şimdi çok şükür çok iyiyim. Allah herkesten razı olsun" dedi.

TEDAVİSİ EVDE TAMAMLANACAK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER