Chatham House-Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı'nın üçüncüsü düzenlendi

Dünyanın en etkili düşünce kuruluşları arasında yer alan Chatham House ile Koç Holding'in kurumsal ortaklığı kapsamında gerçekleştirilen "Chatham House-Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı"nın üçüncüsü gerçekleştirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Chatham House-Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı'nın üçüncüsü düzenlendi

Koç Holding'den yapılan açıklamaya göre, dünyanın en etkili düşünce kuruluşları arasında yer alan Chatham House'un Türkiye Projesi kapsamında her yıl düzenlenen "Chatham House-Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı"nın üçüncüsü, Koç Holding'in ev sahipliğinde 25-26 Ekim'de İngiltere'de gerçekleşti.

Uluslararası ilişkiler alanındaki en prestijli kuruluşlardan biri olan Ditchley Foundation'da gerçekleştirilen toplantıda, "Avrupa, ABD ve Çin: Rekabet Eden Vizyonlar" teması ele alındı ve toplantının ana gündem maddelerini "Avrupa Birliği, Çin, ABD ve çok taraflılık" oluşturdu.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal ve Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı Politika Direktörü Richard Moore'un onur konuğu olarak katıldığı toplantının açılış konuşmalarını Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu ile Chatham House Direktörü Dr. Robin Niblett yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER