Haftanın skandalı: Taciz iddiası! 'Önce göğüslerinin resmini yolla...'

Haftanın skandalı: Victoria’s Secret meleklerinin fotoğrafçısı Timur Emek’in genç modelleri ‘çekim vaadiyle’ kandırıp taciz ettiği iddiası gündemi sarstı. Her gün yeni bir detay gün yüzüne çıkarken bu bombanın fitilini ateşleyen model Deniz Tekin ile konuştuk. İşte iddialar ve modanın karanlık yüzü...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Haftanın skandalı: Taciz iddiası!  'Önce göğüslerinin resmini yolla...'

"Sana parlak bir kariyer sağlayabilirim... Tabii beni eğlendirirsen... Ben bir erkeğim, hayal gücünü kullan.”... “Seni çekerim ama çıplak.”...  “Çekimi stüdyoda değil, evimde yapalım. Karşılığında bedelini ödersin.”

Bunlar Nuri Alço/Tecavüzcü Coşkun filmlerinden replikler değil ne yazık ki... Moda fotoğrafçılığında son dönemin altın çocuğu Timur Emek’in yaşları 14-19 arasında değişen modellere yönelttiği iddia edilen ahlaksız teklifler... 

Görünen o ki, #metoo/ben de’ hareketini fitilleyen Harvey Weinstein vakasının benzeriyle karşı karşıyayız. Bu kez sanık konumunda, son dönemin fotoğrafçılık alanında en başarılı isimlerinden Timur Emek var.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER