Gülenay Kalkan: Hayatım altüst oldu

Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz kasım ayında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Eşi Gülenay Kalkan, Ünlüoğlu'nun gidişiyle hayatının altüst olduğunu söyledi.

POSTA POSTA
Gülenay Kalkan: Hayatım altüst oldu

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz kasım ayında akciğer kanserine yenik düşmüştü. Günaydın'da yer alana habere göre; Ünlüoğlu'nun gidişiyle hayatının altüst olduğunu söyleyen eşi Gülenay Kalkan, "Onu düşünmeden geçen bir anım yok. Tarık'ı erken kaybettik. Büyük şok yaşadım, hiç konduramadım. Yokluğuna alışamadım. Bir gün ona kavuşacak olmanın umudu bile güzel" dedi. Gülenay Kalkan "Evde nereye baksam Tarık'ı görüyorum. Hala onunla yaşıyorum. Haftada iki kez mezarına gidip dua ediyorum" diye konuştu.

Gülenay Kalkan: Hayatım altüst oldu - Resim : 1

Eşe veda!

Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan gazeteye verdiği ilanla eşine veda etmişti:

Acı kaybım

Tarık'ım, can yoldaşım,

Bir masal yaşadım seninle...

Tadı kaldı dilimde...

Güle güle sevgilim.

40. gününde duygusal paylaşım

Gülenay Kalkan, eşinin vefatının 40. gününde duygusal bir paylaşım yaptı.

'Sensiz 40. gün...'

Gülenay Kalkan, eşinin 'Anlatamıyorum' şiirini seslendirdiği ve birlikte fotoğraflarının yer aldığı bir kolajdan oluşan video ile eşinin ölümünün 40. gününü andı. Kalkan, Instagram'da yaptığı paylaşıma, "40. gün... Sensiz" notunu düştü.

Gülenay Kalkan: Hayatım altüst oldu - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER