Kartal avcısı El Tigre!

Porto, A.Madrid ve Monaco ile Beşiktaş’a 4 gol atan Falcao, yine G.Saray’ın en büyük kozu...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kartal avcısı El Tigre!

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK | Galatasaray forması ile çıktığı son 7 maçta 8 gol ve 1 asistle takımına önemli bir katkı sağlayan Radamel Falcao, Beşiktaş karşısında yine bir rekor için sahada olacak.

Sarı kırmızılıların ezeli rakibine karşı 3 ayrı kulüp forması ile rakip olan ‘El Tigre’ lakaplı Falcao, Beşiktaş’a karşı toplam 6 golde imzası bulunan Falcao, Porto, Atletico Madrid ve Monaco forması giydiği dönemde gol atma başarısı gösterdi. Yıldız futbolcu 5 maçta 4 gol kaydederken 2 asiste imza attı.

İlk yarıdaki derbide sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Falcao, G.Saray ile ilk kez rakip olacağı Beşiktaş’a karşı yine skor üretip bir rekora imza atmak istiyor. Derbi öncesinde de ekstra çalışmalarına, özel idmanlara devam eden Falcao’nun bu istatistiği G.Saray’da camianın en büyük güvencesi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER