Ankara fısıltıları... Dışarda kış içeride bahar

Ankara'nın sisli havası ve kışın hâkim olduğu gri-siyah görüntüler, bütçe görüşmelerinde kadın milletvekillerinin renkli kıyafetleri sayesinde dağıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ankara fısıltıları... Dışarda kış içeride bahar

Ankara fısıltıları... Dışarda kış içeride bahar - Resim : 1TBMM Genel Kurulu’nda gece geç saatlere kadar süren görüşmelerde kadın milletvekillerinin kıyafet tercihleri, erkek arkadaşlarının koyu renkli görüntülerini yumuşattı. Salonda renkli ceketler, renkli eşarplar ve son dönemin modası kareli kumaş tercihleri bahar havasını yaşattı.

Ankara fısıltıları... Dışarda kış içeride bahar - Resim : 2

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil

CHP Milletvekili Sera Kadıgil yeşil renkli ceketi ve asker postalı botlarıyla, CHP Milletvekili Candan Yüceer kışın koyu renklerine inat beyaz ceketiyle, Gamze Taşçıer sarı ceketiyle dikkat çekti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER