için kaldı

Çağla Şıkel gönlünü Aydın Gürhan'a mı kaptırdı?

Emre Altuğ ile evliliğini 5 yıl önce noktalayan Çağla Şıkel'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İddiaya göre, Şıkel, Aydın Gürhan ile bir süredir birlikte.

POSTA POSTA
Çağla Şıkel gönlünü Aydın Gürhan'a mı kaptırdı?

Çağla Şıkel, Emre Altuğ ile olan evliliğini 5 yıl önce sürpriz bir kararla noktalamıştı. O gün bugündür adı kimseyle anılmayan ünlü manken, yalnızlığa veda edip barmen Aydın Gürhan ile yeni bir ilişkiye adım attı.

Yanlışlıkla mı paylaştı?

Şıkel, geçtiğimiz günlerde ilk kez bir süredir bir beach ve lüks restoranın koordinatörlüğünü yapan Aydın Gürhan'ın fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; o fotoğrafı saniyeler içinde silen Çağla Şıkel'in yeni aşkını sadece yakın arkadaşları ile paylaştığı da iddialar arasında.

"Aşka kapılarım kapalı değil"

Çağla Şıkel gönlünü Aydın Gürhan'a mı kaptırdı? - Resim : 1

Barmen Aydın Gürhan, kendisini miksolojist (özel reçellerle kokteyl yapan kişi) olarak tanımlıyor. Çağla Şıkel, geçen yıllarda Tülay Demir Oktay'a verdiği röportajda, 'Aşka kapılarım kapalı değil' demişti. "Hayatlarımızda kimse olmayacak diye bir karar asla yok. İkimiz de hayatlarımıza devam ediyoruz. Ama çok yoğunum ben ya. İnan. Yoğunluk da bir bahane değil, kimin ne zaman karşımıza çıkacağı belli olmaz sonuçta."

"Acelem yok"

Çağla Şıkel gönlünü Aydın Gürhan'a mı kaptırdı? - Resim : 2

"Ben sadece kapıları açmak ya da kapamak için ekstra çaba harcamıyorum. Her ne olacaksa doğal akışında olacak. Ben istesem de istemesem de... Dolayısıyla böyle bir acelem yok. İçimde böyle bir boşluk falan da hissetmiyorum. Kendi içimde o kadar tamamım ki, biri de beni sevsin düşüncesinde hiç değilim."


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER