için kaldı

Darbe Komisyonu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşananları dinledi

15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu başkanı ve üyeleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada o gece yaşananları tanıklarından dinleyen komisyon üyeleri, daha sonra köprü gişelere yakın bir noktada şehit olanlar için dua ederek yere gül bıraktı.Türkiye Büyük Millet Meclisi Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Burdur milletvekili Reşat...

F5HABER F5HABER
Darbe Komisyonu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşananları dinledi

15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu başkanı ve üyeleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada o gece yaşananları tanıklarından dinleyen komisyon üyeleri, daha sonra köprü gişelere yakın bir noktada şehit olanlar için dua ederek yere gül bıraktı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Burdur milletvekili Reşat Petek, Başkan vekili İstanbul Milletvekili Selçuk Özdağ, Komisyon sözcüsü Belma Satır, üyeler İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı, Bursa Milletvekili Zekeriya Birkani, İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Eskişehir milletvekili Emine Nur Günay'dan oluşan heyet saat 17.30 sıralarında sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne çalışma ziyaretinde bulundu. Komisyon burada da söz konusu gece görevli trafik polisleri Ertan Tokgöz ve Mehmet Candan'la bir araya geldi.15 Temmuz'da darbecilere direnen Safiye Bayat ve diğer sivil gaziler de burada komisyonun toplantısına katıldı.

ŞEHİTLER İÇİN GÜL BIRAKTILAR

(DHA - Cengiz ÇOBAN)
SONRAKİ HABER