için kaldı

Bayern Münih Tottenham maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Audi Cup turnuvasında rakiplerini yenen Bayer Münih ile Tottenham karşı karşıya gelecek. Furbolseverler mücadeleyi heyecanla beklerken sıklıkla yöneltilen soru "Bayern Münih Tottenham maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" şeklinde...

POSTA POSTA
Bayern Münih Tottenham maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Audi Cup dün başladı. Tottenham, Real Madrid'i; Bayern Münih ise Fenerbahçe'yi eledi. Şimdi galip gelenler ile yenileneler kendi aralarında mücadele edecek. Bu nedenle turnuvada şampiyonun kim olacağı merak edilirken "Bayern Münih Tottenham maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" soruları yoğun bir şekilde yöneltiliyor.

BAYERN MÜNİH TOTTENHAM MAÇI NE ZAMAN?

Bayern Münih Tottenham maçı bu akşam saat 21.30'da Allianz Arena'da oynanacak. Mücadele Smart Spor ve misli.com'dan canlı yayınlanacak. Fenerbahçe ile Real Madrid arasındaki mücadele ise 19.00'da başlayacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER