Bakan Eroğlu: 1 Kasım’da milletimiz istikrara oy kullanacak

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "7 Haziran seçimlerinin ardından ortaya çıkan tabloyu herkes gördü. İnşallah önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde millet istikrardan yana oyunu kullanacaktır" dedi.

F5HABER F5HABER
Bakan Eroğlu: 1 Kasım’da milletimiz istikrara oy kullanacak

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "7 Haziran seçimlerinin ardından ortaya çıkan tabloyu herkes gördü. İnşallah önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde millet istikrardan yana oyunu kullanacaktır" dedi.

Bir dizi açılış ve temel atma töreni için Kırşehir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, önce Kırşehir Valiliği'ni ziyaret ederek Vali Necati Şentürk'ten kentle ilgili bilgiler aldı. Burada bir açıklama yapan Bakan Eroğlu, Türkiye'de son aylarda artan terör olaylarını ve başlatılan operasyonları değerlendirdi. Eroğlu, terör örgütlerine yönelik operasyonların, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğini bildirdi.

1 Kasım seçimlerinde Türk halkının istikrara oy vereceğine inandığını da belirten Bakan Eroğlu, "7 Haziran seçimlerinin ardından ortaya çıkan tabloyu herkes gördü. Ülkemizde istikrarın geçmişte nelere mal olduğunu herkes anladı. İnşallah önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde millet istikrardan yana oyunu kullanacaktır. Çünkü ben her yeri geziyor ve görüyorum. Milletimize inanıyorum" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, daha sonra Kırşehir Polis Eğitim Merkezi'ndeki mezuniyet törenine katıldı. 482 polis adayının mezun olduğu törende konuşan Bakan Eroğlu, "Çok önemli bir göreve başladınız. Adaletten, hukukun üstünlüğünden ayrılmamak için azami gayreti göstereceğinize yürekten inanıyorum" dedi. Polis ve askerin ülkenin ve vatanın teminatı olduğunu anlatan Bakan Eroğlu, son aylarda Doğu ve Güneydoğu bölgesinde artan terör olaylarına karşı etkin bir mücadele yapıldığını söyledi.

Son aylarda PKK, IŞİD ve diğer terör örgütlerinin eş zamanlı olarak, Türkiye'nin önünü kesmek için terör olaylarını başlattıklarını belirten Eroğlu, şunları söyledi:

"Ancak şunu unutmasınlar; 78 milyon bu vatan için canını seve seve vermeye hazırdır. Bu şanlı bayrak, bu topraklarda dalgalanmaya devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Son günlerde terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlar, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Cenabı Allah'tan niyazımız, onların hilelerini, onların başlarına geçirsin. Dileğimiz budur. Allah nasip ederse, 21. asır işte bu gençlerle, kahraman ordumuzla, 78 milyon vatandaşlarımızla Türk asrı olacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Yeter ki birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi muhafaza edelim."

Törende daha sonra polis adayları, geçit töreni yaparak yemin ederken okulun dönem birincisi olan Fırat Yeşilmen'e mezuniyet belgesini Bakan Eroğlu verdi.

Bakan Eroğlu daha sonra 650 kişinin aynı anda piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı'nın temelini attı.

(DHA - Salih GÜNER)
SONRAKİ HABER