İYİ Parti’nin kurucu üyesi Metin Bozkurt saldırıya uğradı, MHP'li isim saldırganlara "Selam olsun" deyip liste paylaştı

İYİ Parti'nin kurucularından Metin Bozkurt İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde 8 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırıdan sonra MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım "PKK sevici Ekrem Papazoğlu’na destek arayanlar er ya da geç ülkücü adaletle tanışacaktır" açıklamasında bulundu. Bu sözlerden saatlerden sonra bu kez de İmamoğlu'na destek veren 'demokrat ülkücülerin' listesini paylaştı.

F5HABER F5HABER
İYİ Parti’nin kurucu üyesi Metin Bozkurt saldırıya uğradı, MHP'li isim saldırganlara "Selam olsun" deyip liste paylaştı

İYİ Parti'nin kurucularından Metin Bozkurt İstanbul Beylikdüzü’nde 8 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Saldırının ortaya çıkan görüntülerinde sekiz kişilik bir grubun Bozkurt’u darp ettiği görülüyor.

Saldırı sonrası yüzünden ağır şekilde yaralandığı görülen Bozkurt’un hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ülkü Ocakları İstanbul Eski İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise olay sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımla saldırganlara destek verdi.

Yıldırım, “Kendisini ülkücü olarak tanımlayarak PKK sevici Ekrem Papazoğlu’na destek arayanlar er ya da geç ülkücü adaletle tanışacaktır. Demokrat Ülkücüler adı altında namussuzluğa imza atanların sonu bellidir. Çakallara haddini bildiren Bozkurtlara bin selam...” dedi. 

Saldırının ardından MHP MYK Üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulundu. Yıldırım “Demokrat Ülkücüler adı altında namussuzluğa imza atanların sonu bellidir. Çakallara haddini bildiren Bozkurtlara bin selam… Milliyetçi-ülkücü hareketin ismini kullanarak PKK işbirlikçilerine destek arayan bu hainleri unutmayacağız… Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız!” dedi. 

Saldırının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından “İYİ Parti İstanbul kurucu il yönetim kurulu üyemiz Metin Bozkurt'a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Kendisine acil şifalar diliyorum. Sağduyumuzu koruyacağız; kaybetmeyi hazmedemeyip, olay çıkaranlara uymayacağız” şeklinde bir paylaşım yaptı. 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da sosyal medya hesabından saldırıyı kınadı. Kavuncu, “İstanbul kurucu il yönetim kurulu üyemiz Metin Bozkurt bu gece alçakça saldırıya uğradı. Aklını yitirmiş, yüreği kararmış bu korkaklar sürüsünün en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini istiyoruz. Bu hain saldırıyı kınıyorum. Provokasyon yapmak isteyen gruplara kesinlikle karşılık vermemenizi, ne olursa olsun fevri davranmayarak, durumu güvenlik güçlerimizin kontrolüne bırakmanızı istiyorum” dedi. 

SONRAKİ HABER