Kamboçya'daki inşaat enkazında ölü sayısı 28 oldu

Hafta sonu çöken yedi katlı inşaattan iki yaralı sağ kurtarıldı, yaralıların toplam sayısı 26.

POSTA POSTA
Kamboçya'daki inşaat enkazında ölü sayısı 28 oldu

Güneydoğu Asya ülkesi Kamboçya'nın güneybatısındaki sahil kenti Sihanoukville'de önceki gün çöken 7 katlı inşaatta hayatını kaybedenlerin sayısı 28'e ulaşırken, 2 işçi sağ kurtarıldı. 

Yetkililer, kurtarma ekiplerinin bugün yürütülen enkaz kaldırma çalışmaları sırasında 4 işçinin daha cansız bedenine ulaştığını, 2 işçinin ise yıkıntıdan sağ çıkarıldığını bildirdi.

İki gündür yıkıntılar arasında yaşam mücadelesi veren 2 işçi hastanede tedavi altına alındı

Yeni gelişmelerle birlikte can kaybı sayısı 28'e, yaralı ve sağ kurtulanların sayısı ise 26'ya çıktı.

Çinli bir inşaat şirketine ait lüks konut projesinde yaşanan olayda, yapının çökmesinin ardından inşaatta geceleyen işçiler yıkıntıların altında kalmıştı.

Yetkililer, olayın yaşandığı sırada inşaatta yaklaşık 30 işçinin bulunduğunu kaydederken, yaralı işçilerden biri o esnada içeride 55-60 kişi olduğunu iddia etmişti.

Polis, inşaatı yapan firmanın yetkilisi oldukları ifade edilen bazı Çin vatandaşlarını gözaltına almıştı.

AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER