İyi ki doğdun Çalışkan Ahmet

1976 yapımı “Hababam Sınıfı Uyanıyor” filmindeki ‘Çalışkan Ahmet’ rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Sezerel, yeni yaşını Bodrum’da, sahibi olduğu Torba Sanat Evi’nde kutladı.

VATAN VATAN
İyi ki doğdun Çalışkan Ahmet

Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Ahmet Sezerel, 66’ncı yaşını Bodrum’da kutladı.   Sezerel’in sahibi olduğu Torba Sanat Evi’nde önceki akşam yapılan kutlamaya sanatçının ailesinin yanı sıra yakın arkadaşları Erhan Yazıcıoğlu ve Atacan Arseven de katıldı.   “Hababam Sınıfı”nın ardından kamera arkası çalışmalarına ağırlık veren ve uzun süre yönetmen yardımcılığı yapan Ahmet Sezerel, şimdilerde ise vaktini Torba Sanat Evi’yle ilgilenerek geçiriyor.   KAMERA ARKASINI TERCİH ETTİM   Sanatçı, oyunculuğa neden devam etmediği sorusunu şöyle yanıtladı: “Beni cezbeden bir senaryoyla karşılaşmadım. Her zaman kamera arkasında olmayı tercih ettim.”   Doğum günü pastasında Ahmet Sezerel’in “Hababam Sınıfı Uyanıyor”dan fotoğrafı kullanıldı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER