Loris Karius: Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak istiyorum

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, "Hedefimiz ligde şampiyonluk yaşamak. Avrupa'da da hedefimiz, geçen sezon gittiğimiz yerden daha ilerilere gitmek. Bu konuda kafamda bir tereddüt yok" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Loris Karius: Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak istiyorum

Avusturya'nın Saalfelden kasabasında yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılarda, kaleci Loris Karius açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında soruları yanıtlayıp, hedeflerini, geçen sezonu ve hazırlık çalışmalarını değerlendiren Alman eldiven, "İlk kamp dönemini Riva'da geçirdik. Yaklaşık 8 gün, bir tanışma ve alışma dönemiydi. Yeni sezona uygulamak adına burası da ikinci kamp olacak ve buradaki her gün önemli. Tamamen yeni bir teknik ekiple çalışıyoruz. Onların bizden beklentilerini anlamaya çalışıyoruz ve her dakikanın bizim için bir önemi var" diye konuştu.

"AVCI, KALECİLERİN GERİDEN OYUN KURMASINI İSTİYOR"

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kalecilerin geriden oyun kurmasını istediğini belirten Karius, "Geçen sezonun oyun planı içerisinde oyun kurma anlamında tabii ki böyle bir opsiyonunuz yoktu. Deyim yerindeyse bazen çok kolaya kaçarak oyun kurmaya çalışıyorduk. Şimdi farklı opsiyonlar var. Liverpool'da da aşağı yukarı aynı durum vardı geriden oyun kurma açısından, orada çok aktiftim. Bu da benim için iyi bir şey çünkü böylece takıma katkımı artıracağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER