Kartal'da Kagawa sesleri

Japonya pazarı açılımı için de büyük önem taşıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kartal'da Kagawa sesleri

Beşiktaş yeni sezonda da kadrosunda bulundurmak istediği Shinji Kagawa için harekete geçti. Devre arası transferinde önemli rol oynayan yönetici Hüseyin Yücel, 30 yaşındaki yıldızı ikna etmek için dün Japonya’ya uçtu.

BEŞİKTAŞ, yarım sezon kiralık olarak oynayan Kagawa’yı gelecek sezon da kadrosuna katmak için harekete geçti. Başkan Fikret Orman da pazartesi günü yaptığı açıklamada, Japon oyuncuyla yeniden anlaşmak istediklerini söylemişti. Kagawa’nın geçen sezonun devre arasındaki son dakika transferinde finansal açıdan önemli rol oynayan Hüseyin Yücel’in dün Japonya’ya uçması da ‘Kagawa operasyonu başladı’ olarak yorumlandı. Siyah beyazlı yönetim, 8 Temmuz’da başlayacak kampa kadar bu transferi bitirmeyi planlıyor. Kagawa’nın kabul etmesi halinde Borusia Dortmund’un bonserviste sorun yaratmayacağı belirtiliyor.

Şenol Güneş yedek soyundurdu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER