Son dakika transfer haberleri | Trabzonspor'da bir stoper daha yolda: Chidozie Awaziem

Trabzonspor defanstaki sıkıntıyı çözmek için harekete geçti. Napoli'den Lorenzo Tonelli ve Fransız stoper Timothee Kolodziejczak ile ilgilenen bordomavililerin esas hedefi ise geçen sezon Çaykur Rizespor'da kiralık oynayan Chidozie Awaziem.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika transfer haberleri | Trabzonspor'da bir stoper daha yolda: Chidozie Awaziem

Trabzonspor, forvet transferini sonuçlandırmak için çalışırken stoper takviyesi için de girişimler başladı. Zargo Toure'nin ayrılmasıyla Arjantinli stoper Campi'yi transfer eden bordo- mavililer, son iki hazırlık maçında yenen 5 golün ardından stopere bir takviye daha yapma kararı aldı.

İlk olarak Napoli'ye Tonelli'yi kiralamak için teklif yapılsa da ilerleme olmadı. Bonservisi elinde olan Fransız stoper Timothe Kolodziejczak da listede.

Trabzonspor'un en çok istediği futbolcu ise geçen sezon Rizespor'da kiralık oynayan Chidozie Awaziem. Bonservisi Porto'da olan Nijeryalı oyuncu için sezonun sona ermesiyle birlikte teklif yapan bordo-mavililer beklemeye çekilmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER