Medicana Sivasspor, Galatasaray maçı hazırlıkları sürdürdü

MEDİCANA Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi evi ve seyircisi önünde karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.

F5HABER F5HABER
Medicana Sivasspor, Galatasaray maçı hazırlıkları sürdürdü

MEDİCANA Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi evi ve seyircisi önünde karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, hafta sonu evinde Galatasaray ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürdü. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları nezaretinde gerçekleşen idmana tüm futbolcular katıldı. İdman öncesi yaklaşık 15 dakika futbolcularla sahada toplantı yapan Yalçın, uyarılarda bulunarak Galatasaray maçının büyük önem arzu ettiğini söyledi. Daha sonra açma-germe hareketlerinin ardından, çabukluk ve pas çalışması yapıldı. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Antrenmanı Medicana Sivasspor As Başkanı Faruk Taşseten de izledi.Antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar futbolculara ilgi göstererek fotoğraf çektirdi.

KORCAN, "RAKİP FARKETMİYOR"

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan kaleci Korcan Çelikay Galatasaray maçının önem arzu ettiğini söyleyerek, sahada ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çelikay, Galatasaray maçının zor olacağını ama rakibin fark etmediğini belirterek; "Ligin ilk maçında Galatasaray gibi iyi bir takımla oynayacağız. Ama tabi ki biz antrenmanlara başladığımızdan itibaren, ilk maça en iyi şekilde hazırlanmak için, sezona en iyi şekilde hazırlanmak için çalıştık. Uzun bir yurt dışı kampımız oldu. 18 günlük bir Hollanda kampı gerçekleştirdik. Orada hazırlık maçları yapma şansıda bulduk. Takımımızın iskeleti duruyor. Yeni arkadaşlarımız geldi. Hepsinin bize katkısı olacağını düşünüyoruz. Sivasspor bu sene çok daha iyi bir sezon geçirecektir diye düşünüyorum. Galatasaray maçı tabii ki zor bir başlangıç olacak bize ama sonuçta rakip farketmiyor. Tek amacımız, tek hedefimiz iyi başlamak, 3 puanla başlamak ve bunun devamını getirmek ki geçen seneki gibi sıkıntılar yaşamayalım. Umarım bu sene iyi bir sezon geçiririz, sezona iyi bir giriş yapıp, iyi devam ederiz. Sakatlıksız, kazasız, belasız, bol galibiyetli bir sezon geçiririz umarım. Tüm takımlara ve tüm oyuncu arkadaşlarıma bunları söylemek gerekir" dedi.

CİCİNHO, "POZİTİF BİR SKORLA AYRILACAĞIZ"

(DHA - Oğuzhan SARZEP)
SONRAKİ HABER