Şehitler tepesine ziyaretçi akını

DOLMABAHÇE'de yaşanan terör saldırısının dördüncü gününde olay yerine gelenler karanfil bırakmaya ve dua etmeyen gelenler devam ediyor.ZABITA BOKSÖR KEMERİNİ GETİRDİ

F5HABER F5HABER
Şehitler tepesine ziyaretçi akını

DOLMABAHÇE'de yaşanan terör saldırısının dördüncü gününde olay yerine gelenler karanfil bırakmaya ve dua etmeyen gelenler devam ediyor.

ZABITA BOKSÖR KEMERİNİ GETİRDİ

Zabıta boksör Durmuş Karakuş kazandığı Ağır Siklet Boks Altın Kemer unvanını, Beşiktaş'taki terör saldırısı şehit ve gazilerine armağan etti. Pendik Belediyesi'nde 11 yıldır zabıta olarak görev yapan 30 yıllık boksör Durmuş Karakuş(44), dün İngiltere'de gerçekleştirilen özel bir organizasyonda İngiliz boksör Tony Louis ile yaptığı unvan maçından Altın Kemer kazandı. Karakuş kazandığı kemeri bugün patlamanın olduğu Şehitler Tepesi'ne gelerek sembolik olarak buraya bıraktı. Dua eden Kararkuş göz yaşları içinde kısa bir açıklama da yaparak, “Keşke olmasaydı. Biz de buraya daha iyi bir şeyle gelmiş olsaydık. Burada yatanlar da bizim sevincimiz için uğraşıyorlardı.Allah onların mekanını cennet eylesin, kalanlara geçmiş olsun diyorum" dedi.

DOLMUŞ HASILATLARI ŞEHİT AİLELERİNE

Taksim-Beşiktaş dolmuşcuları ise hasılatlarını saldırıda şehit olanların ailelerine bağışlama kararı aldı. Dolmuşçular adına açıklama yapan Akgün Candan, “Mevcut hasılatımızı en iyi şekilde polis aileleri ve şehit yakınlarına armağan ediyoruz. Bir nebze de olsa yaraya ilaç olabiliyorsak destek çıkabiliyorsak bizden mutlusu yoktur. Bugünkü hasılatımız netleşti. Katılıma göre 2 ve 3 güne de çıkabiliriz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Şahitler tepesine İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve lise öğrencileri de gelerek karanfil bırakarak dua etti.

Öğrenciler bir süre Türk Bayrağı açarak slogan attı.



(FOTOĞRAF)

(DHA - Gülseli KENARLI - Güven USTA)
SONRAKİ HABER