için kaldı

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Siz hain oldukça biz daha çok kahramanlar çıkaracağız"

Başbakan Binali Yıldırım, "1920'de işgal edemediğiniz milletin Meclis'ini 2016'da yerle bir edeceğinizi mi zannettiniz? O halde siz bu aziz milleti hiç tanımamışsınız. Şunu unutmayın ki siz kalleş oldukça biz daha çok kardeş olacağız. Siz kelepçeler vurdukça biz daha çok kenetleneceğiz. Siz hain oldukça biz daha çok kahramanlar çıkaracağız" dedi.

...

Manisa'da FETÖ'ye dev 15 Temmuz operasyonu

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 250 kişi hakkında arama kararı çıkarılırken düzenlenen operasyonla 82 kişi gözaltına alındı.

...

Kuzey Irak'a hava harekatı: 4 terörist daha

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Avaşin-Basyan bölgesine düzenlenen hava harekatı ile 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

Tamir ettiği traktörün altında kaldı

Şanlıurfa'da aniden hareket eden traktörün tamirciyi altına alıp sürüklemesi ve ezmesi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

...

MOBESE'siz kavşaklara sivil polisli önlem

Konya'nın Seydişehir ilçesinde son dönemde ışık ihlali ihbarlarının artması üzerine Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri sivil trafik polisi ve seyyar kamerayla denetim düzenledi.

...

Şov yapayım derken adam öldürdü

Motosikletlinin şovu yaşlı adamı canından etti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yaşlı bir adamın yoldan karşıya geçmeye çalıştığı görülüyor. Bu sırada tek tekerleğinin üzerinde giden bir motosiklet talihsiz adam çarpıyor. Yerde kalan adam hayatını kaybederken hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalan motosikletli ise koşarak olay yerinden kaçıyor.

(İHA9

SONRAKİ HABER