için kaldı

Kafaları karıştıran ilişki

İngiliz kadın, kocasına erkek arkadaşıyla birlikte kendisine taşınmaya davet etti.

F5HABER F5HABER
Kafaları karıştıran ilişki

Mirror gazetesinde, İngiltere'de sıra dışı bir ailenin hikayesi yer aldı. Jardine Smith, 10 yıllık kocası Paul Hartley'in ilişkisi olduğunu öğrenince yıkıldı. Ancak sadece bir yıl sonra, kocası ve sevgilisi kendi evine taşındı. Bununla yetinmeyen kadın, kocasının sevgilisi Leo'ya çocuklarının babası olma teklifini de yaptı.

Üçlü çift, yaşamlarının geleneksel olmadığını ancak "her şeyi birlikte" yaptıklarını söyledi.

Kocası Paul için "o benim ruh ikizim ve en iyi arkadaşım, Leo da çok iyi bir insan, birlikte iyi bir takım olduk" diyen Jardine Smith, "Eğer hayatıma gelecekte bir erkek girerse, gey kocalarımı kabul etmek zorunda, çünkü onları bir daha ne kendimden ne de çocuklarımdan uzaklaştırmam." şeklinde konuştu.

İlişkileri Smith'in telefonda bulduğu uygunsuz mesajlardan sonra ortaya çıkan Paul ve Leo, gey sevgilinin evinde yaşamaya başladı. Çiftin birlikte yaptığı 4, kendisinin daha önceki ilişkisinden olan 2 çocuğuyla birlikte kalan Jardine Smith, Paul'ün çocukları özlediği ve geri dönme isteğini kıramadı.

Paul'ün yokluğunda hamile kalan Jardine, doğacak çocuğuna babalık etmesi için Leo'ya teklif götürdü. Smith'in bir diğer ilişkisinden de hamile kalması ve ayrılması sonrası, o çocuğunun da babası Leo oldu.

Jardine Smith, 3 ve 5 yaşındaki çocuklarının babası olan Leo hakkında, "Onun hiç çocuğu yoktu. Şu an ailemizin 8 çocuğundan 2'si ona baba diyor. İnsanlar bana inanılmaz olduğumu söylese de ben Leo'ya baba olma hediyesini sunduğum için çok mutluyum" dedi.

SONRAKİ HABER