Antalya Film Festivali'nde "Kemal Sunal" sergisi açıldı

52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal'ın, filmlerinde ve özel hayatında kullandığı giysiler ile eşyaların yer aldığı sergi açıldı.

F5HABER F5HABER
Antalya Film Festivali'nde "Kemal Sunal" sergisi açıldı

ANTALYA (AA) - 52. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında, Kemal Sunal'ın vefatının 15'inci yılı dolayısıyla Antalya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen serginin açılışına sanatçının eşi Gül Sunal, oğlu Ali ve kızı Ezo Sunal ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel katıldı. 

Serginin açılış kurdelesini kesen Gül Sunal, gazetecilere yaptığı açıklamada, serginin açılışında duygulandığını söyledi. Duygulandığı için Sunal'ın filmlerini hiç izlemediğini kaydeden Gül Sunal, eşinin bütün eşyalarını bir dolapta koruduğunu belirtti. Sunal, "Taşınırken önce bu eşyaları yerleştiriyor sonra kendimiz yerleşiyoruz. Eşyaların hepsi eşimi anlatıyor. Evimizin en değerli eşyaları. Hepsi önemli ve çok özel" dedi.

Sergide, "Kapıcılar Kralı"ndaki rolüyle 1977'de en iyi erkek oyuncu dalında "Altın Portakal" kazanan ve canlandırdığı karakterlerle beyaz perdenin unutulmaz isimleri arasında yer alan sanatçının filmlerinde ve özel hayatında kullandığı giysiler ve eşyalar yer alıyor.

Muhabir: Süleyman Elcin

SONRAKİ HABER