Antalya Çiçek Festivali Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

ATSO 11. Antalya Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında sosyal paylaşım sitesi Instagram'da düzenlenen "Antalya ve Çiçek" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

F5HABER F5HABER
Antalya Çiçek Festivali Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

ANTALYA (AA) - ATSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre,  ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Rıdvan Mesçioğlu, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Ömer Gündeşlioğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve ATSO Basın Biriminden Orhan Çakmur'dan oluşan jüri, 14-25 Mayıs 2015 tarihlerinde Instagram'da "#AntalyaCicekFestivali" etiketiyle yüklenen bin 541 fotoğrafı değerlendirdi.

Değerlendirme sonucu Bahadır Ay'ın fotoğrafı birinci seçildi. AA muhabiri Süleyman Elçin ikinciliğe, Öner Şan'ın fotoğrafı üçüncülüğe layık görüldü. Tolga Deniz'in fotoğrafına de "Jüri Özel Ödülü"nü aldı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, yarışmaya ilginin kendilerini sevindirdiğini belirtti. Dünyada marka kentlerin artık sosyal medya ve dijital platformlarda yarış halinde olduğunu ifade eden Çetin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Günümüzde sosyal medya kanalları, tanıtım için en önemli mecralardan biri. Antalya'nın sosyal medyada daha etkin olması ve farkındalık yaratmak adına bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. '#AntalyaCicekFestivali' etiketiyle sosyal medyada bin 500'ün üzerinde fotoğraf paylaşılması memnuniyet verici. Antalya ve çiçek birbirine çok yakışan iki kelime. Antalya ile ilgili güzel paylaşımların devam etmesi umuduyla yarışmaya katılan tüm fotoğraf severlere teşekkür ediyor, dereceye girenleri kutluyorum."

Dereceye girenlere ödülleri 1 Haziran'da düzenlenecek törenle verilecek.

SONRAKİ HABER