Amatör maçta yumruklar havada uçuştu

Yalova'da oynanan amatör maçta holiganizm baş gösterdi. Yalova 2. Amatör Küme A Grubu'nda Anadoluspor ile Yenimahallespor arasında oynanan maçta taraftarlar tekme ve tokatlarla birbirine girdi. Yalova Amatör Saha 2'de oynanan ve maçın bitimine saniyeler kala iki takım taraftarları arasında önce sözlü sataşmayla başlayan kavga büyürken, futbolcularında karıştığı kavgaya güvenlik güçleri anında...

F5HABER F5HABER
Amatör maçta yumruklar havada uçuştu

Yalova'da oynanan amatör maçta holiganizm baş gösterdi. Yalova 2. Amatör Küme A Grubu'nda Anadoluspor ile Yenimahallespor arasında oynanan maçta taraftarlar tekme ve tokatlarla birbirine girdi. Yalova Amatör Saha 2'de oynanan ve maçın bitimine saniyeler kala iki takım taraftarları arasında önce sözlü sataşmayla başlayan kavga büyürken, futbolcularında karıştığı kavgaya güvenlik güçleri anında müdahale etti. Maç Yenimahallespor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, Anadoluspor'da forma giyen Batuhan Yıldırım, Vehbi Önalan, İlhan Ok ve İzzet Biket kırmızı kart gören isimler oldu.

Yalova Amatör Saha 2'de oynanan Anadoluspor ile Yenimahallespor maç oldukça gergin başladı. İlk 45 dakikada iki takımda gol bulamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci 45 dakika ise daha da gergin ortamda başladı. Konuk Yenimahallespor 52. dakikada Muhammet ile 1-0 öne geçti.

Konuk ekip 68. dakikada penaltı kazanırken ev sahibi ekipte Beytullah Yenigün, maçın hakemi Necmettin Şahin tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu esnada saha içerisinde tansiyon oldukça yükselirken, Anadoluspor Kulübünün yöneticisi İsmail Çakır'da maçın hakemine yönelttiği hakaretler sonrasında tribüne gönderildi Penaltı atışını kullanan Salih skoru takımını 2-0'a getirdi. Yenimahallespor maçın bitimine saniyeler kala Abdullah ile skoru 3-0 yaptı. Golden sonra ise her iki takım taraftarı da birbirine girdi. Tekme tokatlarla birbirine giren seyircileri ise güvenlik güçleri zorlukla ayırırken, maçı konuk ekip 3-0 kazandı.

(İHA)

SONRAKİ HABER