Vizesiz gidilebilen ülkeler

<strong style="color: rgb(178, 34, 34); font-size: 26px;">Sadece nüfus cüzdanıyla Ukrayna'ya gidilebilecek</strong><br /> <br /> Ukrayna Başbakanı Vladimir Groysman, Türkiye ile Ukrayna arasında pasaportsuz, yeni kimlik kartlarıyla seyahat edebilmeyi sağlayacak anlaşmanın yarın başlayacak Türkiye ziyareti kapsamında imzalanacağını belirterek, "Anlaşmayla Ukrayna vatandaşları Türkiye'ye, Türk vatandaşları Ukrayna'ya kimlik kartı ile seyahat edebilecek" dedi.

Vizesiz gidilebilen ülkeler - Sayfa 1
Sadece nüfus cüzdanıyla Ukrayna'ya gidilebilecek

Ukrayna Başbakanı Vladimir Groysman, Türkiye ile Ukrayna arasında pasaportsuz, yeni kimlik kartlarıyla seyahat edebilmeyi sağlayacak anlaşmanın yarın başlayacak Türkiye ziyareti kapsamında imzalanacağını belirterek, "Anlaşmayla Ukrayna vatandaşları Türkiye'ye, Türk vatandaşları Ukrayna'ya kimlik kartı ile seyahat edebilecek" dedi.
181
Vizesiz gidilebilen ülkeler - Sayfa 2

Türkiye ile Ukrayna arasındaki ilişkilerin stratejik düzeyde olduğunu vurulayan Groysman, “Stratejik ve dostane ilişkilerimize değer veriyorum. Beşeri ve ekonomik alan dahil olmak üzere pek çok alanda ilişkilerin gelişmesi büyük imkanlar taşımaktadır. Karşılıklı ilişkilerimizi daha etkili hale getirebiliriz.” dedi.

İki ülke arasındaki ticaret hacminin geçen yıl yaklaşık 3,5 milyar dolar seviyesinde gerçekleştiğini belirten Groysman, bu rakamı, gelecekte iki ülke arasındaki etkileşimin çok güçlü olacağının işareti şeklinde değerlendirdi.

281
Vizesiz gidilebilen ülkeler - Sayfa 3

VİZESİZ GİDİLEBİLEN ÜLKELER

Andorra

381
Vizesiz gidilebilen ülkeler - Sayfa 4

Arjantin

481