Ve derbi cezaları belli oldu!

Sahadaki futboldan çok yaşanan olaylar, hakem kararları ve karşılıklı suçlamalarıyla konuşulan Beşiktaş-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçı, temsilci raporları ve olası cezalarla bir süre daha gündemden düşmeyecek. (Cemal Ersen / Milliyet Özel)RVP'NİN YAPTIĞI HAREKETİNİN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI...

Ve derbi cezaları belli oldu! - Sayfa 1

Sahadaki futboldan çok yaşanan olaylar, hakem kararları ve karşılıklı suçlamalarıyla konuşulan Beşiktaş-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçı, temsilci raporları ve olası cezalarla bir süre daha gündemden düşmeyecek.
 
(Cemal Ersen / Milliyet Özel)

RVP'NİN YAPTIĞI HAREKETİNİN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI...

111
Ve derbi cezaları belli oldu! - Sayfa 2

Maça damgasını vuran Tosic-Van Persie diyaloğunun yanı sıra devre arasında çıkış tüneli ve karşılaşmanın bitiminde soyunma odası koridorlarında yaşananlar, sahaya inen taraftar ile her iki takım taraftarının çirkin ve küfürlü tezahüratları can yakacak cezalara neden olacak.

211
Ve derbi cezaları belli oldu! - Sayfa 3

Maçın temsilcileri Candemir Özdemir, Mehmet Ali Yurtsever ve Mehmet Sarıbuva'nın Futbol Federasyonu'na ulaşan raporlarına göre kırmızı kart gördükten sonra uzun süre sahadan çıkmak istemeyen ve takım arkadaşları tarafından yatıştırılmak istenen Tosic'in, maçın ikinci yarısını çıkış tünelinde bir başkasının akreditasyon kartı ile izlemesi kayıtlara geçti.

311
Ve derbi cezaları belli oldu! - Sayfa 4

8 MAÇA KADAR CEZA
Tosic'in bu eylemi belgelerle kanıtlanırsa, ihraç nedeniyle alacağı asgari üç maçın haricinde, disiplin talimatının "Belgelerin haksız kullanımı" başlıklı 47. maddesine göre (sekiz maça kadar) çok daha ağır bir cezayla karşı karşıya kalacak.
 
 

411