için kaldı

iPhone 11 selfie performansıyla nal topladı

Apple’ın pek çok pazarda en çok satan akıllı telefonu iPhone 11 DxOMark’ın selfie testinde ilk 10’a bile giremedi. İşte konu hakkındaki detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
iPhone 11 selfie performansıyla nal topladı

Apple’ın geçtiğimiz yılın son çeyreğinde satışa sunduğu iPhone 11 oldukça makul bir fiyat etiketine sahipti. Elbette bunu Avrupa ve ABD için dile getiriyoruz. Yoksa ülkemizde 7000 TL üzerinde bir meblağı telefon için ödemek pek de makul görünmüyor.

Fiyatı özelinde Çin’den ABD’ye pek çok pazarda en çok satan akıllı telefon olan iPhone 11, DxOMark’ın selfie testinde adeta nal topladı.

iPhone 11 selfie performansıyla nal topladı

Apple iPhone 11’in ön kamerasını 12 MP, f/2.2, 23mm (geniş), SL 3D, (derinlik/biyometrik sensor) özelliklerinde bir modül ile donatmıştı. Görünen o ki bu modül, günümüzdeki pek çok güncel modelden daha vasat bir selfie performansına sahip.

iPhone 11 selfie performansıyla nal topladı - Resim : 1

DxOMark’ın yaptığı puanlamaya göre iPhone 11’in ön kamerası fotoğraf tarafında 92, video tarafında ise 90 puan aldı. Ortalama puan da doğal olarak 91 oldu.

En iyi ön kamera performansına sahip telefonlar listesinde Huawei P40 Pro zirvede bulunuyor. Onu bir başka Huawei modeli olan nova 6 5G takip ediyor. Listenin geneline baktığımızda İlk 10 içerisinde Samsung ve Huawei cihazlarının ağırlıkta olduğunu görüyoruz.

Açıkçası Apple’ın öve öve bitiremediği kamerasının DxOMark testlerinde bu kadar vasat puanlar alması biraz enteresan. Peki sizlerin bu konudaki düşünceleri nedir? Dilerseniz bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Bu akşam (8 Mayıs Cuma) saat 21:00’da YouTube kanalımız üzerinden canlı yayın ile sizlerle birlikte olacağız. Bize yayın esnasında dilediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER