Kadıköy sapığı yakalandı!

İstanbul Kadıköy’de yılbaşı sabahı işyerine giden S.Y. adlı kadına tacizde bulunan Fatih K., 68 kamera görüntüsü incelenerek gözaltına alındı. S.Y’nin, evli ve 1 çocuk babası Fatih K’yı teşhis ettiği belirtildi.

VATAN VATAN
Kadıköy sapığı yakalandı!

Kadıköy’de yaşayan S.Y,(29) yılbaşı sabahı saat 07.30 sıralarında Hasanpaşa Mahallesi’nde işe gidiyordu. İşe gittiği sırada peşine bir erkek takıldı. S.Y’yi bir süre takip eden kişi daha sonra saldırıya geçti ve taciz etmeye başladı. S.Y’nin çığlık atarak yardım istemesi üzerine saldırgan kaçtı.   ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   S.Y, hemen polis merkezine giderek yaşadığı olayı anlattı ve şikayetçi oldu. Başvurunun ardından Kadıköy Aile ve Kadın Koruma Birimi harekete geçti. Bölgede bulunan 68 kamera görüntüsü taranarak saldırganın yüz görüntüsüne ulaşıldı. Yüz görüntüsüne ulaşılmasının ardından kimliği deşifre edilen saldırganın Fikirtepe’de oturduğu belirlendi. Adının Fatih K.(27) olduğu ve pazarcılık yaptığı belirlenen saldırgan düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Fatih K. sorgulanmak üzere Emniyete götürülürken, S.Y. Emniyette Fatih K’yı kendisine saldıran kişi olarak teşhis etti. Fatih K., Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER