için kaldı

YouTube Uygulaması 60 Kare / Saniye Desteğine Kavuştu

Bilindiği gibi Google popüler video paylaşım sitesi YouTube'un masaüstü versiyonuna bir süre önce videoları 60 kare / saniye değerinde yürütme desteğini kazandırmıştı.

VATAN VATAN
YouTube Uygulaması 60 Kare / Saniye Desteğine Kavuştu

Ardından bu özellik canlı yayınlarda da etkinleştirildi, özellikle YouTube üzerinden oyun videosu yayını yapanlar için bunlar şüphesiz sevindirici gelişmeler. Artık Android ve iOS ile uyumlu resmi YouTube uygulamaları da 60 kare / saniye video oynatma desteğine kavuştu. Videolar bu yüksek kare / saniye değeri ile uyumlu olduğu sürece akıllı telefonlarda daha akıcı video izleme deneyimi elde edilebilecek.

Yeni özellikten yararlanmak için videoyu açtığınızda sağ üst kısımda yer alan menü simgesine dokunun. Burada çeşitli seçenekler karşınıza çıkacak, “Quality” bölümünden video kalitesi ile ilgili seçeneklere ulaşılabilmekte. Video yüksek kare / saniye değerlerinde ise “720p60″ ve “1080p60″ seçenekleri bu menüde yer alacaktır, basitçe dokunarak izlemeye başlayabilirsiniz.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/07/01/youtube-uygulamasi-60-kare-saniye-destegine-kavustu/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER