Yeni transfere imzayı attırdı

Torku Konyaspor, Bosna Hersek'in FK Zeljeznicar Sarajevo takımından transfer ettiği Riad Bajic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

F5HABER F5HABER
Yeni transfere imzayı attırdı

Torku Konyaspor, Bosna Hersek'in FK Zeljeznicar Sarajevo takımından transfer ettiği Riad Bajic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Torku Arena Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza töreninde Torku Konyaspor İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, basın sözcüsü Ahmet Baydar, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Şanlı, Ahmet Ak ve Hasan Ali Ünlü hazır bulundu.

Dış transfer çalışmaların devam ettiğini belirten basın sözcüsü Ahmet Baydar, "Başarılı olacak bir takım kurma adına yapılan çalışmalar neticesinde kadromuzda görmeyi çok arzu ettiğimiz Riad Bajic'i transfer ettik. Kendisi takımımızın bu sezonki 8. transferi oldu. Gelecek vadeden ve takımımıza görev yapacağı süre içerisinde katkı sağlayacağına inandığımız Bajic'e ve kulübümüze hayırlı olsun" dedi.

Torku Konyaspor İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, Konya ile Bosna Hersek arasında yıllardır çeşitli alanlarda devam eden iyi ilişkilere sporu da eklediklerini ifade ederek, "Riad Bajic, bizim uzun süredir takip ettiğimiz ve transferi için uğraşlar verdiğimiz bir oyuncuydu. Transfer komitemiz ve ilgili arkadaşlarımızın gayretleri sonucu Konyaspor'umuza uzun yıllar başarıyla hizmet verecek ve faydalı olacak bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Bajic, artık takımımızın başarısı için ter dökecek ve gollerini atmak için mücadele verecek" diye konuştu.

Konyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Boşnak oyuncu Riad Bajic, "Buraya ne için geldiğimi, hedeflerimin neler olduğunu atacağım gollerle ve takıma yapacağım katkı ile herkese göstermek istiyorum. Türkiye ligini takip ediyordum. Konyaspor benimle ilgilenmeye başladıktan sonra takım hakkında da araştırmalarda bulundum. Çok iyi bir stadyuma ve harika bir taraftara sahip bir kulüpteyim. İnşallah herkes için başarılı bir sezon olur" şeklinde konuştu.

Boşnak oyuncu "Son olarak Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi maçında forma giydim ve maç sonu Konya'ya geldim. Biraz yorgunluk yaşadım. Ama burada taraftarlarımızın bana gösterdiği ilgi, beni karşılamaları tüm yorgunluğumu aldı. Herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bosna Hersekli yeni transfer 21 yaşındaki forvet oyuncusu Riad Bajic, kendisini 3 yıllığına Torku Konyasporlu yapan resmi sözleşme imzaladı ve formayla basın mensuplarına poz verdi.

(İHA)

SONRAKİ HABER