Yeni Nexus Telefonlarının Üreticisi Belli Oldu!

Google'ın bu yıl piyasaya sürecegi yeni Nexus modellerini kimin üreteceği belirsizken, Çinli mobil analitik şirketi iSuppli'nin müdürü Kevin Yang, yeni Nexus modelinin Huawei tarafından üretileceğini açıkladı.

VATAN VATAN
Yeni Nexus Telefonlarının Üreticisi Belli Oldu!

Açıklamayla kalmayan Yang, Google ve Huawei'nin anlaşmaya vardığını da söyledi.

Aslında Google'ın yeni Nexus cihazlarını üretecegi söylenen firmalar arasında Xiaomi üst sıralarda yer alıyordu.  Bu arada da Huawei'yi de küçük görmemek  gerekir. Zira Huawei, Ascend Mate 7 ve Honor 6 Plus gibi amiral gemisi modelleri ile 2014 yılında öne çıkmış bir firmadır. Huawei'nin Türkiye'de de önemli bir pazar payına sahip oldugunu düşündügümüzde yeni Nexus cihazların ülkemize daha erken gelme ihtimali daha yüksek görünüyor.

Gelen bilgiler Google'ın yeni Nexus cihazlarında Qualcomm'un işlemcilerini kullanacagı yönünde. Konu hakkında ilerleyen günlerde net bilgilerin gelmesi bekleniyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/05/yeni-nexus-telefonlarinin-ureticisi-belli-oldu/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER