için kaldı

Yeni bir şov başlıyor. 'Elin Oğlu' ne diyecek?

atv ekranlarında yeni bir şov programı izleyiciyle buluşacak.

VATAN VATAN
Yeni bir şov başlıyor. 'Elin Oğlu' ne diyecek?

atv'de Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu'nun sunumuyla 'Elin Oğlu' isimli yeni bir talk show başlıyor. İlk kez Güney Kore'de Abnormal Summit adıyla yayına başlamış olan 'Elin Oğlu' yeni bir formatla, atv'de cumartesi geceleri ekrana gelecek.

Programda, Türkiye'de hayatını sürdüren, farklı milletlerden 8 yabancı erkek, ilginç karakterleri ve farklı yaşam biçimlerine rağmen aynı masada yer alacak. Biz, bizi biliyoruz da onlar nasıl biliyor? 'Elin Oğlu' ne diyor? sorularının cevapları ve kültürel farklılıklardan doğan komik hikâyeler, espriler, tartışmalar, farklı ülkelerden ilginç videolar, program için hazırlanmış skeçler, çeşitli oyunlar 'Elin Oğlu' izleyicisiyle buluşacak. Program, yakın zamanda ekran macerasına başlayacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER