için kaldı

Minikler, oyuncaklarını Sevgi Eli'ne bağışladı

Minikler, oyuncaklarını Sevgi Eli'ne bağışladı

POSTA POSTA
Minikler, oyuncaklarını Sevgi Eli'ne bağışladı

DENİZLİ'deki bir anaokulu öğrencileri, topladıkları kıyafet ve oyuncakları, yardım kuruluşu 'Sevgi Eli'nin mağazasına bağışladı.

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürütmek için kurulan Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, bir anaokulun öğrencilerini ağırladı. Anaokulunun 3 ve 5 yaş grubu öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi'nin Murat Dede Mahallesi'ndeki Sevgi Eli mağazasını ziyaret etti. Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı ile beraber mağazayı gezen öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız eşlik etti. Sevgi Eli'nin faaliyetlerinin anlatıldığı kısa filmi izleyen öğrencilere, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Etkinlikle miniklere dayanışma, yardımlaşma, iş birliği ve paylaşma gibi değerler gösterildi. Ayrıca anaokulunun öğrencileri, okullarında bulunan Sevgi Eli kumbarasında topladıkları kıyafetlerini ve kullanmadıkları oyuncaklarını ihtiyaç sahibi yaşıtlarına bağışlanmak üzere yanlarında getirip yetkililere teslim etti. Daha sonra minik öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte Sevgi Eli mağazasını gezdi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER